Новинарски сайтове: Предимства на скритата реклама

Услугата 10 уникални статии на 10 авторитетни новинарски сайта  напоследък се радва на все по-голям  интерес. Тя е особено удачна за управление на онлайн репутацията на клиента, който  би желал неговото име или марка  да се срещат в Гугъл на повече места, споменати с добро.

Когато тези статии дават  линк към негов сайт или сайтове, това също така спомага и за по-доброто им позициониране в търсачката.

Третото предимство на услугата е, че статиите събират трафик от въпросните новинарски сайтове и го препращат  към сайта на клиента.

Първоначално може да решите, че този трафик не е прекалено  голям или поне не е толкова  голям, колкото на вас би ви се искало. Но с времето ще забележите, че това е постоянен приток на посетители – малко, но ужасно силно таргетирани, що се отнася до вашия продукт или  име.

Това са все хора, които  са били разколебани дали да купят  от вас или да се хванат на работа с вас. Затова са влезли в Гугъл, написали са каквото трябва и са попаднали на сайт, различен от вашия. На него, според масовото разбиране, може да му се има повече доверие, отколкото на вашия собствен сайт. Защото на сайта си вие освен да се хвалите и прехвалвате, друго не се очаква да правите.

И колко е приятна или  неприятна тяхната изненада, да открият  още добри думи за продукта ви или  за вас самия, при това обнародвани на напълно независим и обективен информационен източник!

Четвърто. Масовото публикуване  на новинарски сайтове е прекрасен  повод да си напълните фирмената  Фейсбук страница с новини във  връзка с вашата дейност. Вместо да пускате снимки на котки или мъдри  мисли от рода на „Не е важна голямата любов, важна е само последната“, вие бихте могли да пуснете линк към статията в новинарския сайт и да напишете: „Вижте какво хубаво интервю дадох“ или „Ето какво написаха за нашия продукт!“.

С един куршум – четири заека! Ако си мислите, че това е трудно да се постигне, свържете се с нас. Ние имаме  средствата и възможностите да ви бъдем полезни в много отношения. Сайтовете ни имат дневна посещаемост, надхвърляща 200 000 посещения, което е сравнимо с някои от водещите имена в нашия занаят, а други водещи имена отдавна ни дишат праха.

Ние най-добре знаем как  се правят нещата в областта на новинарските сайтове, защото управляваме популярни медии от почти всички ниши: клюкарски, разследващи, агенционни, мъжки, дамски, спортни, модни, здравни и тъй нататък.

Цените при нас са меко казано конкурентно способни! Имаме  възможност както да повлияем на вашата репутация, така и да ви донесем чисто  рекламен ефект. Достатъчно е да се свържете с нас, да обясните каква е вашата цел и заедно да намерим начин тя да бъде осъществена. Няма невъзможни неща, а и с нас се работи лесно!

Реклами

One Reply to “Новинарски сайтове: Предимства на скритата реклама”

  1. Напоследък е спряно това като услуга, заради лошото качество на статиите, които се предлагат.

    Отнема ми повече от половин час, докато ги оправя. Става дума за уникалност под 97%, лош правопис, писане на простотии и така нататък. Обикновено колегите поръчват от едни и същи копирайтъри, които не умеят да пишат, затова не става работата. Изискването за уникалното съдържание и правописът най-много ги морят.

    Когато беше подготвяна тази оферта, не си дадох сметка, че текстовете, които ще се дават, ще бъдат писани от хора, които изобщо не умеят да пишат, а само да правят копи-пейст и единственото уникално нещо в техните материали ще бъдат правописните грешки.

    Благодаря за вниманието, но дотук бяхме с тази услуга.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s